Сушені бурі морські водорості (зокрема, ламінарія), що використовуються при приготуванні бульйонів, місо-супів, а також рису для суші
Ікра використовується для приготування особливих ролів на виворіт Продукт глибокої заморозки -18С
Ікра використовується для приготування особливих ролів на виворіт Продукт глибокої заморозки 18С
Гостро-солодкий соус Aroy-D можна використовувати практично з будь-якими продуктами. З ним чудово гармонують м'ясні та овочеві страви, страви з рису і локшини, гриль і барбекю. Солодкі нотки і помірна гострота соусу підкреслять усі переваги страви, а глибокий насичений колір прикрасить Ваш стіл.
Гриб Фунгус, або Кораловий Гриб - вид грибів, що ростуть на деревах. Широко використовується у східній кулінарії та медицині. Продається сушеним, після замочування його додають у салати, супи, і навіть десерти.
Рибний соус дуже популярний в тайській, китайській та азіатській кухні в загальному.
Паста Кочудян (Гочуджан) - один из основополагающих компонентов корейской кухни. Область применения перцовой пасты кочудян очень широка: ее добавляют в супы, салаты, горячие блюда, обмакивают овощи и мясо, готовят маринады и заправки.
Стружка тунця використовується для приготування супів і бульйонів, а також ролів
Кисло-солодкий соус - один з найпопулярніших китайських соусів. Але отримав широку популярність далеко за межами Батьківщини і став популярний не тільки в Азії, але і в Європі і Америці.