Нерафінована ароматна темна сезамова олія знайшла широке застосування в кухнях країн Азії, а саме Таїланді, Китаї, Індії, Японії, Кореї. Найчастіше її додають в якості заправки для салатів і гарнірів, готують на її основі маринади і соуси, використовують в страви з риби і морепродуктів і навіть в солодощі.
Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі. Токпоккі є ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен. Топоккі гострі Bibigo - це прекрасна можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальне корейське блюдо за лічені хвилини. Пікантний, гострий смак порадує любителів східної кухні, подарує відчуття ситості і бадьорості.
Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі. Токпоккі є ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен. Топоккі в гостро-солодкому соусі Bibigo - це прекрасна можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальне корейське блюдо за лічені хвилини. Пікантний, солодкий, в міру гострий смак порадує любителів східної кухні, подарує відчуття ситості і бадьорості.
Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі. Токпоккі є ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен. Топоккі Bibigo зі смаком сиру - це прекрасна можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальне корейське блюдо за лічені хвилини. Пікантний вершковий смак соусу прекрасно поєднується з коржами, відмінно насичує і наповнює енергією.
Устричный соус - густий темний соус, приготовлений на основі соєвого, з додаванням цукру і екстракту устриць. Має ніжний, легкий, солонувато-солодний смак. Використовується в багатьох східних кухнях, особливо в китайській. Добре підходить до всіх м'ясних страв, а також страв з птиці, локшини, рису.
Устричний соус - густий темний соус, приготований на основі соєвого, з додаванням цукру і екстракту устриць
Удон - популярний вид азіатської локшини, що виготовляється з пшеничного борошна і має вигляд смужок шириною 2-4мм. Найчастіше удон можна зустріти в якості гарніру, а також як компонент перших страв, зокрема місо супу. Удон часто обсмажують з креветками, куркою, тофу, овочами і заправляють соєвим соусом.
Японські мочі (моті) - надпопулярний десерт не тільки у Японії, але і далеко за її межами. Основою для моті є тісто з клейкого рису, а в якості наповнювача додають різноманітні пасти з фруктів, бобів, горіхів, ягід, а також морозиво. Моті Кленовий Панкейк Royal Family - має ніжну тягучу консистенцію та м'який вершковий смак.
Японські мочі (моті) - надпопулярний десерт не тільки у Японії, але і далеко за її межами. Основою для моті є тісто з клейкого рису, а в якості наповнювача додають різноманітні пасти з фруктів, бобів, горіхів, ягід, а також морозиво. Моті Ванільний Крем Royal Family - має ніжну тягучу консистенцію та м'який вершковий смак.
Японські мочі (моті) - надпопулярний десерт не тільки у Японії, але і далеко за її межами. Основою для моті є тісто з клейкого рису, а в якості наповнювача додають різноманітні пасти з фруктів, бобів, горіхів, ягід, а також морозиво. Моті Матча Лате Royal Family - має ніжну тягучу консистенцію та м'який вершковий смак.
Японські мочі (моті) - надпопулярний десерт не тільки у Японії, але і далеко за її межами. Основою для моті є тісто з клейкого рису, а в якості наповнювача додають різноманітні пасти з фруктів, бобів, горіхів, ягід, а також морозиво. Моті Тірамісу Royal Family - має ніжну тягучу консистенцію та м'який вершковий смак.